Napjaim New York Cityben

New York az én szemszögemből!!! ... ahogy én megélem a várost!

Naptár

június 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

beindult az élet

2010.01.16. 02:55 | szophie | 1 komment

Ahogy sejteni lehetett, ahogy mindenki visszatért a téli szabadságok után megindult újra az élet. Ezt segítette az is, hogy a múlt hétvégén megérkezett az új nagykövet asszony is. Így minden fronton van mozgás. Hétfőn találkozom az ENSZ Főtitkárral, amikor elkísérem a nagykövetünket a megbízólevél átadásra! Remélem készül fotó a kézfogásnál :-)

Több jó hírrel tudok szolgálni! Elsőként végre rendeződött az iroda és lakás kérdés. Iroda tekintetében a jó fej kolléganővel vagyunk egy szobába. Az a nagykövetség legszínesebb része (szó szerint, a falakon lassan nem lesz egy talpalatnyi hely sem a sok posztertől, térképtől, fotótól és fontos információkat tartalmazó papíroktól). Mindenki megáll hozzánk egy szóra mikor elmegy az ajtónk előtt. A lakás is megoldódni látszik, legjobb hír, hogy lesz vendégszobám, tehát lehet jönni! Bár az idei év első felére már csak február és április kiadó, mert január vége, szinte egész március és május eleje elkelt...  

És hogy ne maradjon ki a New York feeling, íme, itt korcsolyáztam a minap, annyi különbséggel, hogy már leszedték a karácsonyfát! De azért így is feelinges volt a sok kivilágított felsőkarcolóval. 

Hétvégén házibuli, síelés, vacsora.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

topázgizella 2010.01.19. 15:25:18

Na cső! Ki lett a nagykövet? Cool a koripálya, ez hol van a Rockefellernél, vagy ez egy másik?! Kézfogóról feltétlenül képet küldeni! Kivel vagy egy irodában? Áhá, átvenni honlap szerkesztőség katasztrofális falait, sok-sok fotóval meg fontosságokkal??!! :):):) Örülök, hogy rendeződni tűnsz, az tökre fontos azért, de látom jól elvagy, ennek is örülök. Lehet kicsit nagyobb lesz mócsing meglátogatunk! :) Bár az Edináéknak is ígértük még, amikor elindultak! :) Milyen házibuliba mész?!
Nálunk minden rendben, Fácánka most kint alszik a teraszon, iszonyú aranyos, jó fej nagyon. Majd küldök képeket róla! Na pusszancs
süti beállítások módosítása