Napjaim New York Cityben

New York az én szemszögemből!!! ... ahogy én megélem a várost!

Naptár

július 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

Harlem...

2009.11.26. 23:07 | szophie | Szólj hozzá!

Eljutottam a város újabb részére, Harlembe. Állítólag Harlem nem veszélyes, az inkább Bronx. Bronxba lelőttek múlt héten is négy embert. Bár hallom, ez most már otthon sem újdonság. 

Szóval tegnap elmentünk egy állítólag régen híres jazz bárba - a Showman's-be. Olyan volt a hely, mintha egy fimbe léptünk volna be. Bútorzat és dekor az 40-es évekből. A hosszúkás bár végén játszott a három személyes együttes, 4 vendég ült a bárnál és persze ott volt még a pultos lány. A négy vendég átlagéletkora 70 év volt. Miután megérkeztünk ez azonnal csökkent 30 évvel. Két hölgy beszélgetett a bejárathoz nagyon közel és egy idős pár a zenészekhez közelebb. A fekete bácsi a simlis sapkájában tényleg filmbe illő volt. Aztán később jöttek többen is.

Én egy kolléganőmmel voltam, jó sokat beszélgettünk. Megittunk néhány pohár italt. Azért itt kicsit mások az alkohol és az üdítő arányok, mint otthon.

Pl. vodka cranberry a la americaine...

Vegyél egy poharat, tegyél bele jeget. Majd kezd el ölteni a vodkát a pohárba, indulj közben el a juice-ért, öntsd addig ameddig oda nem érsz a cranberryléhez. Amennyi hely maradt a pohárba azt öntsd fel a gyümölcslével... Hát alig színezi meg a vodkát... Ebből megittunk néhányat. Dohányzásmentes életemnek köszönhetően ma kutya bajom sem volt.

  

 

 

 

 

 

 

  

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása